Sunday 27 May 2012

MENTALNA SMRT #2 fanzine

MENTALNA SMRT #2 ZINE IS OUT NOW!!!


nakon skoro pa točno godinu dana uspjeli smo završiti 2. broj Mentalne Smrti.. ovaj put sav materijal dolazi na 84 stranica sa malo izmjenjenim dizajnom.. novosti u odnosu na prošli broj su par kratkih kolumni, trijezno/pijani koncert reporti gdje oba autora pišu o istom koncertu, ali iz različite perspektive, nešto više recenzija i smanjeni broj intervjua, tako da u ovom broju imamo samo dva i to sa Amebix i Crni Flomaster inicijativom..
neki od bendova o čijim smo koncertima pisali su Visions of War, Baka Yaro, Besthoven, Kontatto, Nulla Osta, Pasmaters, Magrudergrind, Doom, A.T.R., Accused, Life in Peril, Nonsense i mnogi drugi.. također smo bili i na festivalima Obscene Extreme, Monte Paradiso i Balkanika Core..
uz ovaj broj ide i 4-way split kazeta sa live snimkama bendova Propast, No Name, Hellback i Nuclear Altar snimljenim na njihovom zajedničkom koncertu u Požegi.. kazeta je izdana od strane M.S. fanzina i Crni Flomaster inicijative u pravom d.i.y. i neprofitnom duhu, a financirana je od donacija par prijatelja.. tiraž je samo 66 komada pa požurite ako želite osigurati kazetu..
fanzin i kazetu možete dobiti direktno od nas i to besplatno, a ako ih nađete na nekom distru (pogotovo u inozemstvu) niste prevareni ako za njih platite 5 kuna pošto cijela stvar funkcionira tako da mi pošaljemo 1 komad ili print verziju ljudima koji imaju distribucije pa oni kopiraju dalje i prodaju jer imaju troškove oko kopiranja koje mi za sada još nemamo jer se snalazimo na razne načine.. također i zamjene su i više nego dobrodošle, naravno ako se neko želi mjenjati za besplatnu stvar..
također važna napomena je da ne šaljemo više fanzine ako prije ne dobimo pare za poštarinu jer smo tu imali velike probleme sa prošlim brojem..
za sve detalje oko naruđbi pišite na mejlove:

jurica.fejer@hotmail.com
                ili
crufreedom@gmail.com



No comments: