Friday 7 June 2013

DIY Manifesto #2 apdejt

nakon dosta problema, promjena u zadnji čas i svega ostalog dopunjen je sada konačan program za sutrašnji koncert u Novom Marofu.. možete ga provjeriti ovdje: http://crucifiedfreedom.blogspot.com/2013/05/diy-manifesto-8062013-novi-marof.html ili kome je draže evo i fejsbuk iventa: https://www.facebook.com/events/367057500065104..
ukratko - Bosonogo Djetinjstvo su otkazali zbog bolesti jednog člana, pa su u zadnji čas upali The Pathetics.. također svirat će i Giz Medium, lik iz Francuske koji na akustičnoj gitari piči svoju verziju folk panka.. on je trebao svirati istog datuma u Zagrebu, ali pošto navodno dosta ekipe iz Zg-a dolazi u Marof i on je prebačen kod nas..
inače, iskreno se nadam da je sad to konačno to i baš me živo zanima kak će sve to ispasti, s obzirom na mjesto održavanja i sve ostalo..
ništ, vidimo se sutra, a ko preživi - pričat će!..

4 comments:

Anonymous said...

i zoki kak je bilo??
štakor

..crucified freedom.. said...

super.. trebal si dojti.. znaš i sam da bendovi nisu baš po mojem ukusu, ali ovak v garaži jebeno!.. a i bendovi definitivno nisu nekaj najvažnijeg na ovakvim događanjima..
spustili smo vrata i nutra nas je bilo 20-25 + bend = gužva, znoj i buka..
francuz posle 9 sviral tam ispred prostora na onom podestu, tam se je skupilo i više ljudi, jbga nekima je bil valjda problem se prije došetati do garaže..
ekipa je hvalila sve, od organizacije do hrane, tak da ono, sve pet..
bum te posle nazval pa ti bum pričal još..

Anonymous said...

eheh, lepo lepo
manuela i ja smo u subotu išli na koncert od bajage..
eheheh totalni krš bog te jebo!
prije koncerta smo zacvikali v pivnici i priključil nam se je šprem... ne moram ti ni govoriti kak je to zgledalo.. e a onda koncert..
ludnicaaaaa!!!! manuela i ja smo bili gore na tribinama i lokali smo medice s epruveti.. bog te ne zmislim se kolko smo ih spili.. na kraju nam se več mešalo.. posle bajage krečemo opet v pivnicu i opet dolazi šprem kaooos... e tu je tek počela prava štala.. odlučili smo da se bumo oduzeli s žestinom i krenuli smo hodat po zagrebu i v svaki krčmi na put smo lokali s epruveti.. na kraju smo završili v neki krčmi di su vlasnik i konobar bili gej.. šprem i ja pijani i opče ne kužimo da nas ovi dva celo vreme merkaju, a manuela se smije i ne veruje..heheeh.. posle je još šprem zavađal cure v autobusu, onak po bednjanski, dojde do cure i veli jebo te bog, bog te jebo kam ti ideš?? cura ga gleda i ne verujeee.. ahahaha celi bus je krepaval.. došli smo v stan i onak manuelina torba je bila puna jebenih epruveti..
štakor

..crucified freedom.. said...

hehehehe, šprem, točno si ga morem zamisliti, hehe..
tak sam si i mislil da ste vi v zgu zacvikali..