Monday 29 April 2013

MENTALNA SMRT #3 fanzine

MENTALNA SMRT #3 ZINE IS OUT NOW!!!



Dakle, novi broj je ugledao svjetlo dana (i tamu noći), ovaj put u rekordnom roku od samo 8 mjeseci nakon prošlog broja.. sadržajno nastavljamo u istom tonu, dakle sve manje-više isto kao i do sad.. intervjui su ovaj put sa američkim hardcore bendom Full of Hell i sa aktivisticom iz Klaonice skvota u Zagrebu.. osim intervjua standardno prevladavaju izvještaji sa koncerata (Instinct of Survival, Agathocles, Wasserdicht, Nonsense, Full of Hell, Bruerija, Left in Ruins, D-Clone, Doom, Iskra i mnogi drugi..) i festivala Obscene Extreme i Enemy of the Sun, znači i ovaj put smo osim domačih rupa gdje se održavaju svirke posjetili i one u Italiji, Sloveniji, Austriji i Češkoj.. za kraj je još ostalo par kolumni te recenzije muzičkih izdanja, ali ovaj put i nekoliko fanzina.. sve to na točno 60 stranica A5 formata..
Kako je već ustaljena praksa da uz svaki broj fanzina ide i neko kazetno izdanje pa smo ovaj put izdali Wasserdicht – Iluzija Svobode (1990-2013) kazetu koja je svojevrsna diskografija jer se sastoji od svih snimaka snimljenih tijekom 23 godine trajanja ovog slovenskog benda, kako onih objavljenih na prijašnjim izdanjima i različitim kompilacijama tako i nekih dosada neobjavljivanih.. sve zajedno 51 stvar i 90 minuta muzike.. uz kazetu ide i list sa tekstovima, a tiraž je 100 komada..
Novost u odnosu na prošle brojeve je da sada komplet fanzin + kazeta košta 15 kn iliti 2 eura, a cijena je takva samo zbog pokrivanja troškova koje imamo oko kazeta, a koje smo ovaj put platili sami iz svojih ionako napola praznih đepova.. naravno ako neko poželi samo fanzin može ga dobiti besplatno..
Za sva ostala pitanja javi se na: 
crufreedom@gmail.com 
                    ili 
jurica.fejer@hotmail.com

P.S. - fanzin i kazeta su zapravo bili gotovi prije 3 mjeseca, ali smo u Sloveniji na koncertu prodali svih 45 kompleta iz prve serije, a zbog nekih tehničkih problema oko nabave praznih kazeta nastavljamo dalje tek sada..

P.P.S. - u idučih par dana fanzin i kazeta će se moči nabaviti na koncertima po Srbiji od 2.05. - 5.05. u Kraljevu, Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu (više detalja ovdje: http://crucifiedfreedom.blogspot.com/2013/04/ugly-fucks-serbian-tour.html) i na veganskom ručku u Novom Marofu 11.05.2013.

1 comment:

Anonymous said...

ajde konačno da smo i taj post dočekali hehehe
J